Home   Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöljük a DATEAM TRADE Kft. megújult honlapján!

Vállalatunk struktúrája és felépítése a közelmúltban jelentősen változott, és úgy gondoltuk, hogy ezzel együtt web-oldalunk is módosuljon. Reméljük, hogy célunk sikerrel járt, és Ön egy olyan honlapot olvashat, amelyen elegendő információhoz jut a közép- és kisvállalati szektor egyik vezető ERP termékéről, a Microsoft Dynamics NAV (NAVISION) vállalatirányítási rendszerről, valamint a vállalatunk által honosított PrintVis szoftverről. A két termék integrálásával létrehozott komplett nyomdaipari ágazati szoftver megoldást kínálja a DATEAM TRADE Kft. a hazai nyomdák számára.

A DATEAM TRADE KFT. BEMUTATÁSA:

A DATEAM TRADE Kft. a Datorg cégcsoport tagja, amely a következő cégekből áll:

  • Datorg GmbH (1978) Hamburg
  • DATEAM TRADE Kft (1997) Budapest
  • Pecatrade Holding Kft (1999) Budapest

Az alapítás utáni első években elsősorban németországi szoftverfejlesztési projektekben vettek részt munkatársaink, amelyeket a Datorg GmbH szervezett. Később a fejlesztők és tanácsadók más országokban is dolgoztak: USA, Ausztria, Hollandia.

A 2000-es évek elejétől a DATEAM TRADE fő tevékenysége vállalatirányítási informatikai rendszerek értékesítése, bevezetése és támogatása. 2005-től, mint a Microsoft viszonteladó partnere, forgalmazzuk az informatikai piac egyik vezető szoftverét, a Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén NAVISION) programcsomagot.

Cégünk a korábbi rendszerbevezetések során is nagy hangsúlyt fektetett az iparági megoldásokra, és 2006 óta a nyomdaiparra fókuszál. Honosítottuk a dán PrintVis nyomdai szoftvert, amely a Microsoft Dynamics NAV-al integrálva komplett informatikai megoldást ad – Magyarországon először – a nyomdák számára. Ez a Microsoft által preferált iparági megoldás világszerte majd 300 nyomdánál került bevezetésre.

A DATEAM-TRADE Kft. a vállalatirányítási rendszerek bevezetését fővállalkozói konstrukcióban végzi, amelynek során a szakmai szolgáltatások széles skáláját kínálja:

  • értékesítés, projektvezetés, bevezetési tanácsadás, oktatás
  • a rendszer telepítése, szerver és kliens gépek értékesítése, installálása
  • az üzleti folyamatok felmérése, optimalizálása (BPR), a rendszer testreszabása
  • adatkonverzió a korábbi rendszerekből, illesztések, fejlesztések
  • rendszerhangolás, jogosultságok beállítása, optimalizálás
  • a bevezetett informatikai rendszer és a PrintVis iparági megoldás támogatása
  • hibajavítás, karbantartás és upgrade újabb releasekre és verziókra

A fentieken kívül cégünk részt vesz – elsősorban web-alapú – informatikai fejlesztésekben, valamint mobil alkalmazások készítésében. Cégfelméréseket végzünk informatikai szempontból, valamint IT-stratégiákat és megvalósíthatósági tanulmányokat is készítünk.